ALÇADES

 

La Jellicle més baixa de totes és La Tigresseta. Amb el seu "poc més de metre i mig" s'allunya dels 163 de Tina Turner i dels 166 de Rutina "Tara Thornton" Wesley. Però es que penso que si tingués aquelles alçades ja no seria La Tigresseta, sino La Tigre. Amb 152 s'iguala a Dolly Parton i, junt amb En Lleó, fa realitat aquella frase que diu "Quan més gran, més animal. Quan més petit, més mal parit".

La segona havia de ser Audàcia. La raó? Si volia una boja eixerida donant bots per aquí i per allà, millor que no faci gaire grandària. Audàcia fa honor a la frase de Baltazar Gracián "Posa un gram d'audàcia en cada cosa que facis". NO ÉS CASUAL que tingui la mateixa alçada que Carrie "Princesa Leia" Fisher,... però això no toca.

Shotet, amb 1'60, no té cap referència concreta (i reconec que encara no he explorat molt el personatge). Simplement volia que fos la tercera més baixa. Famoses amb 1'60 són Amy Whinehouse, Deborah Harry i Marina "Consellera Troi" Sirtis.

Laranya té l'alçada perfecta: 167. Què perquè és perfecte? Home! És la alçada de la Victoria Gotham, AIX! ... NONONO! QUÈ M'HE CONFÓS! Beckham, Victoria Beckham.

No se m'ocorre el perquè Panxa Contenta té la mateixa alçada que Shelley "Dianne Chambers" Long. Suposo que era predestinació (o no). Però que consti que també... és la mateixa alçada que Catherine Zeta-Jones, Sharon Stone i... BRUCE LEE! KIA!

Nikitantk s'avança per poder fer el següent grup tot junt. Aquí no hi ha misteris. Niki té els 178 (jo, és més alta que jo) de Peta "Nikita" Wilson. També queden lluny els 168 d'Anne Parrillaud.

Aquest grup ha agafat l'alçada del seu últim component, Remo Williams. Aquests 177 són de Fred Ward, l'actor protagonista de "Remo, desarmado y peligroso". D'Al Leong no tinc l'alçada i els 163 de Renée "Bridget Jones" Zellweger s'en feien massa pocs per a la nostra pròpia Bridget (tan bestiota ella...!). Tots tres iguals em semblava molt caxondo.

El mestre Pam havia de ser alt i atlètic, un home d'acció i moviments ràpids. NO ÉS CASUAL que tingui la mateixa alçada que té, segons la Marvel, Daniel "Puño de Hierro" Rand. SÍ ÉS CASUAL que tingui la mateixa alçada que Bruce Willis i Bill Paxton.

Cap problema amb el mestre Monty. RealMonty continua tenint la mateixa alçada que quan vaig pensar per primera vegada en el seu personatge. Els seus 192 són del gran Hulk Hogan,... i punt!

En Lleó havia de ser el més alt, per contraposició amb La Tigresseta. Amb els seus 2 metres (més la melena) i fent de sostre dels Jellicle, no té gaires actors amb els quals comparar-lo: Bubba "Moses Hightower" Smith i David "Darth Vader" Prowse.

I ja està. Sé que m'equivocaré més d'una vegada,... però ara serà més difícil.